VERSURI...

Persoane interesate

miercuri, 11 iulie 2012

„Daca singura rugaciune pe care o rostesti toata viata este un simplu multumesc, este suficient.” – Mester Eckhart




„In viata de zi cu zi noi nu realizam ca primi mult mai multe decat oferim si ca viata noastra nu poate deveni cu adevarat bogata decat prin intermediul recunostintei.” – Dietrich Bonhoeffer




Cand crezi ca lumea ti-a intors spatele mai uita-te odata. Vei fi surprins de cate brate te vor astepta pentru a te imbratisa si imbarbata, de cate cuvinte placute si incurajari vei avea parte, de cate solutii se vor ivi pentru problemele tale. Nu dispera , nu esti singur. Lasa-te protejat , incurajat, iubit. Momentele dificile trec mai repede alaturi de prieteni. Primeste din tot sufletul sfaturile lor , chiar daca majoritatea nu ti se par potrivite, ele vin din dorinta de a ajuta.




Fiecare clipa este speciala, este valoroasa, este unica. Fie ca este petrecuta alaturi de persoanele dragi, fie ca este savurata in bratele persoanei iubite sau pur si simplu in singuratate, acea clipa este singura amintire a momentelor frumoase , pe care viata ni le presara in cale. Nu e nevoie de zile, luni sau ani pentru ca o imagine, o persoana, un moment, sa devina memorabil, ci de o clipa. O secunda care va reprezenta cea mai frumoasa amintire sau dimpotriva. Decizia ne apartine. Sa transformam toate aceste clipe in amintiri dragi, care ne vor mangaia inima peste ani , sa alegem sa le dam un alt curs, o alta directie. Sa alegem sa traim simplu, sa cunoastem oameni frumosi, sa savuram din plin viata, sa avem amintiri minunate.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu