VERSURI...

Persoane interesate

marți, 8 noiembrie 2011

O ZI BUNA VA DORESC DRAGI PRIETENI SI UN SINCER "LA MULTI ANI !" TUTUROR CELOR CE-SI SERBEAZA ZIUA ONOMASTICA !


F200811301722053382196326.jpg


“Păstrează-ţi spiritul ca şi trupul, curat, pentru tine însuţi, nu pentru alţii. Opera ce ţi-e menit s-o îndeplineşti este propria ta fiinţă. Propria-ţi desăvârşire. Toate celelalte vin mai apoi.”
Constantin Tsatsos
“Ia aminte la ce îţi spune viaţa. Ea îţi arată tot ce trebuie să ştii despre ceea ce poţi să devii.”
Richard Bach



“Cum putem să ne cunoaştem pe noi înşine? Niciodată prin contemplare, ci prin acţiune. Încearcă să-ţi faci datoria şi vei afla de îndată câte parale faci.”
Goethe
“Îndrăzneşte să visezi şi vei ajunge asemenea viselor tale. Viziunea ta este promisiunea pe care o faci lumii cu privire la ce vei dezvălui în cele din urmă despre tine.”
John Ruskin



“Trebuie să reuşim această călire interioară, să înţelegem că vom cădea doar pentru a ne ridica din nou. Nimeni nu cade pentru totdeauna, deoarece toate lucrurile din această lume sunt trecătoare. Totul are o valoare relativă, triumfurile, ca şi eşecurile noastre. Pe baza acestei modestii a inimii, putem continua să înainîtăm cu adevărat.”
Jorge Angel Livraga Rizzi
“Plăcerea oamenilor mari e să facă oamenii fericiţi.”
Blaise Pascal
În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii …
… că răbdarea, mai presus de orice altceva, este exact ce avem nevoie acum. Nu lăsa nervozitatea sau frustrarea să te cuprindă. Condiţiile din exteriorul experienţei tale se vor schimba, dar beneficiul tău suprem va fi atins când condiţiile din interiorul tău rămân la fel. Păstrează-ţi pacea interioară. Revendică-ţi identitatea. Ai încredere în înţelepciunea ta superioară. Contemplă cea mai înaltă viziune. Nu te agita să iei o decizie acum, nici nu încerca o soluţie imediată. Nu dori sfârşitul lucrurilor aşa cum sunt acum. Acel sfârşit va veni. Dar lasă-l să vină natural. Nu impinge râul. Aşteaptă. Timpul Potrivit este aproape şi decizia de o asemenea dificultate e pe drum, urmează să sosească.
…. că supărarea pe tine însuţi nu este răspunsul. De ce să-ţi faci ţie însuţi ceea ce Dumnezeu nu ţi-ar face niciodată? Puţinele lucruri pe care nu le “faci bine” (oricare ar fi) nu se compară cu lucrurile la care excelezi. Ştiai aceasta? Eşti amabil, afectuos, generos, sensibil, milos, iertător, accepţi mai multe decât ai crede şi mult mai iubitor decât ai spune despre tine. Aşa că… ce altceva mai este acolo? Încearcă să înţelegi: eşti în perfectă ordine. Chiar mai bine de atât. Excelezi. Eşti magnific, eşti minunat. Şi Dumnezeu iubeşte fiecare particică din tine.   
… că lumina lui Dumnezeu străluceşte prin tine atunci când lumina ta luminează pe altcineva. Întunericul din lume poate fi luminat de prezenţa ta strălucitoare – totuşi tu trebuie să crezi în tine însuţi ca fiind Sursa acelei lumini şi a dragostei aceleia.

Toată lumea aşteaptă sosirea ta astăzi, tremurând în propria tristeţe, căutându-te pentru căldura ta. Poţi să radiezi căldura ta acelora pe care îi vei întâlni azi? Vrei? Răspunsul tău va însemna mai mult pentru tine decât pentru ei. În aceasta constă Marele Secret.
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch ~ www.humanitysteam.ro
Foto: Stephen Heron | Flickr.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu