VERSURI...

Persoane interesate

marți, 26 martie 2013

ROMANIA - NU AI SA CREZI...
Plaja Gura Portitei, o alternativa pentru Vama Veche, intre Delta si mare. Unul din primele sate de vacanta din Romania, atestat in harti din anul 1710.
Rasarit magic in Rarau.


Statuia lui Decebal pe Dunăre, la Cazane.Ceahlau, salbatica splendoare..Rapa rosie,Sebes.Lacul Balea este un lac glaciar (format in circ glaciar) situat la o altitudine de 2040 m, in Muntii Fagaras, Judetul Sibiu.
Cheile Bicazului, situate in partea centrala a Muntilor Hasmas, in nord-estul tarii in judetele Neamt si Harghita.Lacul Oasa, Muntii Sureanu.Transfagarasan: cel mai spectaculos traseu rutier din Romania.Multi straini compara Transfagarasanul, cel mai spectaculos traseu rutier din Romania, cu
Trollstigen Mountain Road Norway Cascada Cailor este una dintre cele mai frumoase cascade din Romania, formata pe versantul nordic al Muntilor Rodnei, in apropierea statiunii turistice Borsa.Laguna Albastra – Aghires, RomaniaCuloarul Rucar Bran, Piatra Craiului.Castelul Bran.Ochiul Beiului.
Este un lac albastru, care nu ingheata niciodata.Balea Lac este situat in muntii Fagaras si reprezinta unul dintre cele mai importante obiective turistice din Romania, datorita altitudinii la care se afla statiunea, 2034m.Lacul Bodi, Mogosa. In apropiere de Baia Mare. Barajul Gura Apelor, Muntii Retezat. 


MAI MULTE IMAGINI PE : www.nuaisacrezi.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu