VERSURI...

Persoane interesate

sâmbătă, 1 octombrie 2011

FLUTURI...



 Cand eram mica obisnuiam sa visez ca sunt asemenea unui fluture. Ca pot zbura oriunde doresc, ca pot fi oriunde oricand...visam la libertatea lor fara sa stiu ca astfel se numeste sentimentul ce il aveam cand ma gandeam la ei! 






Este absolut fantastic sa poti trai asemeni unui fluture! Sa fii liber de orice, sa fii fericit ca traiesti si nu pentru ceva anume; sa iubesti liber fara sa pretinzi nimic in schimb; sa ai sufletul deschis fara sa te temi de nimic.
Cu totii ar trebui sa invatam sa fim asemenea acestor minunatii cu doua aripi, sa zburam liberi spre oriunde avem puterea sa visam, sa ne cream propriul univers de culori, infinitul de nuante ce danseaza in fata ochilor in pasi de vals!
Aveti puterea sa visati, aveti puterea sa tindeti spre cele mai inalte culmi, aveti curajul sa va doriti absolut orice caci visele pot deveni realitate! Miracole se intampla in fiecare zi. De ce nu si voua?
Totul tine de gandirea noastra... atata timp cat mintea noastra creeaza numai lucruri pozitive, nimic rau nu ne poate atinge. Viata ne-o facem exact asa cum ne duce mintea! Creierul uman are capacitatea incredibila de a atrage energii pozitive sau negativa, in functie de cum il ghidam. Ne atragem lucruri bune, intamplari memorabile, momente speciale pe care le traim la intensitate maxima pentru ca ni le dorim cu ardoare!
Suferinta este ca un fel de contractie a mintii si spre deosebire de durerea fizica... este optionala! Alegem sa o accentuam sau sa luptam impotriva ei. Alegem sa ne pierdem in trecut sau sa mergem mai departe si sa ne bucuram de ceea ce este concret, de ceea ce este langa noi!

Sunt un fluture cu un infinit de culori... liber sa viseze la absolut orice, liber sa iubeasca neconditionat, sa pretuiasca albastrul cerului, soarele arzator, cafeaua de dimineata si locul acela in care se simte ca nicaieri altundeva! Sunt un fluture cu un infinit de nuante...un suflet printre suflete, fericit ca exista si fericit ca are parte uneori de momente ce iti taie respiratia! 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu