VERSURI...

Persoane interesate

vineri, 5 octombrie 2012

Iubirea nu moare!..
Iubirea odată ce ia naștere, este nemuritoare.
Indiferent că este împărtășită sau nu, indiferent că este însoțită sau nu de fericire..ea nu va muri niciodată.
La naștere, fiecare om primește drept avere un puzzle al destinului (să spunem) cu câteva piese lipsă iar pe parcursul vieții apar persoane care îl completează...
Pe măsură ce ne simțim completate golurile, începem să iubim persoana care a făcut asta și să o simțim ca parte din ființa noastră..iar iubirea pentru ea nu va muri niciodată.
Poate nu toți avem norocul ca acea persoană să rămână lângă noi pentru totdeauna sau poate nu știm noi să o apreciem la adevărata valoare și să o păstrăm dar iubirea pentru ea nu se va stinge odată cu finalul poveștii de iubire...ar fi un nonsens să încetăm să iubim o parte din noi, nu?
De multe ori, însă, amintirea acestei iubiri doare prea tare și atunci ”luăm” iubirea și o ferecăm bine într-un sertăraș de suflet și o lăsăm acolo să pălească, să fie uitată și încercăm să ne continuăm viața..și așteptăm să avem norocul și puterea să iubim din nou.
Consider că putem iubi cu adevărat de mai multe ori în viață, cu aceeași intensitate dar..nu la fel. Și asta pentru că fiecare iubire ne completează în alt mod. De fiecare dată iubim la fel de puternic și trăim totul la superlativ iar mult râvnita ”unica iubire adevărată” este iubirea pentru persoana care ne completează cele mai multe piese lipsă din puzzle..
Mai cred că cei care spun că iubirea s-a stins sunt cei care, de teama că durerea nu va scădea ca intensitate în timp, preferă să arunce cheia sertărașului în care și-au ferecat iubirea, asigurându-se astfel că iubirea aceea nu va reizbucni niciodată..

Dacă trebuie să ferecați ceva, ferecați suferința și amintirile neplăcute din perioada poveștii de iubire și aruncați toate cheile ca ceea ce a durut să rămână acolo pentru totdeauna dar NU vă ferecați iubirea...
Nici o iubire nu merită să fie uitată ! Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu