VERSURI...

Persoane interesate

luni, 2 aprilie 2012

Cum stai cu banii in luna aprilie, in functie de zodie





Berbec (21 martie - 20 aprilie)

In luna aprilie vei straluci, iar afacerile iti vor merge din plin. In special in a doua jumatate a lunii. Astfel ca inspiratia nu-ti va lipsi in aceasta luna si vei scoate bani si din piatra seaca. Atentie insa la cheltuieli si incearca sa nu-i risipesti pe lucruri inutile! 

Taur (21 aprilie - 21 mai)

In viata profesionala, aprilie iti va aduce cateva probleme. Insa, nu te linisti, nu va fi nimic care nu poate fi rezolvat cu putina vointa. De bani nu vei duce lipsa, atat timp cat ii gestionezi corect. Castigurile din aceasta luna vor fi pe masura efortului.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

In luna aprilie vei functiona la cote maxime. Bunadispozitie, entuziasm, chef de munca, toate acestea vor face din aprilie una dintre cele mai bune luni ale anului. in plus, planeta Venus in Gemeni iti va aduce bani fara a necesita eforturi prea mari.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Chiar daca la inceputul lunii iti va parea ca nimic nu merge bine si ca afacerile nu au succesul pe care-l visai, nu-ti pierde speranta. Spre jumatatea lui aprilie, norocul iti va zambi si vei avea parte de surprize placute. 

Leu (23 iulie - 22 august)

In aprilie, Jupiter si Venus se vor asigura ca nimic nu-ti lipseste pe plan financiar. Oportunitati pentru castig vor fi din plin, important este sa le sesizezi si sa profiti la maxim. 

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Din punctul de vedere al carierei, aprilie nu va fi o luna prea buna si poate fi caracterizata prin demersuri nerealiste sau colaborari care nu vor avea succesul asteptat. Incearca sa reduci cheltuielile pentru a nu ramane fara bani.

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie)

Organizare. De asta ai nevoie pentru ca luna aprilie sa nu-ti aduca lipsuri financiare. Ai nevoie de mai multa concentrare in timpul muncii pentru a le demonstra sefilor ca esti un om de nadejde. De asemenea, atentie la cheltuieli! Nu exagera pentru ca risti sa ramai in pana de bani!

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

In aprilie vei fi foarte activa in domeniul profesional, iar acest fapt nu va trece neobservat sau nerecompensat. Sansele de castig sunt mari, in special cele venite din surse colaterale.

Sagetator (22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu o duci tocmai roz din punct de vedere financiar in aceasta luna. Cele mai multe sanse de castig vor fi cele obtinute din colaborari. 

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Va fi o luna a armoniei pentru tine. Nu se intrevad probleme financiare care sa te ingrijoreze. Insa nu te culca pe o ureche si gestioneaza-ti banii cu cap. 

Varsator (21 ianuarie - 18 februarie)

In aceasta luna inspiratia si energia nu-ti vor lipsi, iar aceasta combinatia este una castigatoare. Daca ai intampinat probleme financiare in ultima perioada, ai motive sa speri ca in curand vei scapa de ele. 

Pesti (19 februarie - 20 martie)

Ideile nu-ti lipsesc, iar aprilie pare luna perfecta pentru noi afaceri sau pentru sporirea veniturilor. De asemenea, gasesti solutii pentru rezolvarea problemelor care te framanta. 


hebergeur d'image


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu