VERSURI...

Persoane interesate

marți, 17 ianuarie 2012

Dragi prieteni va doresc o zi minunata !


Foto: NASA Goddard Space Flight Center | Flickr.com


“Dragostea nu este în celălalt, este în noi înşine; noi o trezim. Dar pentru trezirea asta avem nevoie unul de altul. Universul are sens doar când avem cu cine să ne împărtăşim emoţiile.”
Paulo Coelho

“Atâta vreme cât ai curaj și simțul umorului, nu e deloc târziu pentru un nou început.”
Freeman Dyson
“Totul e afectat și e parte din toate celelalte, schimbându-se constant dintr-o formă în alta. Ploaia devine râu, râul se predă mării și ciclul se reia iar și iar. Nimic nu se pierde vreodată. Melodia se schimbă – dansul continuă.”
Connie Harrison


În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii …

Un nou ciclu începe astăzi şi totuşi un nou ciclu începe în fiecare zi. Într-adevăr, în fiecare zi. Aşa că dacă înţelegi ceva astăzi, înţelege ce simbolizează: Miracolul Ciclului Vieţii nesfârşit, continuu. Ce zi măreaţă! Ce moment pentru sărbătorire! Începem din nou astăzi! Întoarcem pagina! Şi astfel, dă drumul la tot ce nu doreşti să cari după tine mai departe. Orice teamă, orice tristeţe, orice supărare, orice resentiment, orice dezamăgire, orice tânguire…. lasă totul în urmă. Şi acum, folosind extraordinarul acestei zile ca rampă de lansare, să mergem mai departe cu Viaţa!
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch ~ www.humanitysteam.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu