VERSURI...

Persoane interesate

vineri, 9 decembrie 2011

O zi bună, prieteni !


O zi buna 23 martie


“Întregul timp care nu e simţit cu inima e la fel de pierdut ca şi culorile curcubeului pentru un orb sau cântecul unei păsărele pentru un surd. Din păcate, există inimi oarbe şi surde care nu simt nimic deşi bat.”
Michael Ende

“Totul se întâmplă prea târziu pentru cel care doar aşteaptă.”
Elbert Hubbard


“Lumea înconjurătoarea este o mare oglindă; îţi reflectă înapoi ceea ce eşti. Dacă eşti iubitor, prietenos, dacă ajuţi oamenii, lumea va fi iubitoare, prietenoasă şi te va ajuta. Lumea este ceea ce eşti tu.”
Thomas Dreier
“Privește în prezent. Răspândita boala bazată pe “voi fii fericit atunci când…” macină întreaga lume. Eşti familiarizat cu simptomele. Începi să te gândeşti: voi fii fericit atunci când voi avea acea… maşină… avansare… statut social… bani. Singurul mod de a te vindeca de această boală este de a găsi bucurie şi scop în clipa de faţă.”
Marshall Goldsmith


În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii …

…că precipitându-te să rezolvi toate lucrurile, sau să le “pregăteşti”, nu te va ajuta cu nimic. Acţionează hotărât, dar nu te grăbi. Este o diferenţă. Graba afectează claritatea, de obicei o înlocuieşte cu panica şi iraţionalitate, sau, în cazurile cele mai bune, cu alegeri neinspirate. Aşadar continuă să te mişti. Nu te opri. Dar nu te grăbi. Nu alerga. Încet şi cu grijă vei ajunge acolo de fiecare dată.
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch ~ www.humanitysteam.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu