VERSURI...

Persoane interesate

marți, 29 noiembrie 2011

FRANTURI DE GANDURI...


Nu sunt descurajata pentru că fiecare încercare greșită este un nou pas înainte.

Trecutul e o încăpere din prezent unde intrăm mai rar. N-avem decât să deschidem o uşă, atât şi suntem în trecut, iar uşa asta se deschide singură foarte des.
Oricare ti-ar fi trecutul, tine minte ca ai inca un viitor imaculat!A intelege este foarte dificil....multi prefera sa judece....Oricine poate renunta...este cel mai usor lucru din lume....
....dar sa rezisti cand ceilalti isi doresc sa te vada ''cazut la pamant''....aceasta este adevarata putere!ZAMBESTE!!!ZAMBESTE MEREU!!!
VIATA ESTE PREA SCURTA PENTRU A FI TRIST!


Am invatat ca pot sa ma rog mereu la DUMNEZEU pentru cineva,cand nu am puterea sa-l ajut altfel.


exista un moment in care cuvintele se termina iar tacerea incepe sa povesteasca...este usor sa vezi defectele celorlalti si dificil sa le vezi pe ale tale.Respecta-i pe cei ce te respecta si confrunta-i pe cei ce te ataca.Este dureros sa stai departe de persoana care pentru tine inseamna TOTUL.Nu este nevoie sa te schimbi pentru a face pe placul celorlalti...daca tin cu adevarat la tine te apreciaza pentru ceea ce esti...cu calitati si defecte.Nu permite nimanui sa judece viata ta....gandurile sau alegerile tale...pentru ca nimeni nu a incercat emotiile sau durerile tale.‎...si exista acele zile in care nu stiu nici eu ce am:
-sunt trista
-ma enervez din putin
-trec imediat de la o stare la alta
-imi trec prin cap mii de lucruri pe care doresc sa le spun si sa le fac,dar de fapt le tin pentru mine,in adancul inimii...
O persoana tine cu adevarat la tine:
-cand te cauta chiar daca tu nu o faci...
-cand te asculta si te intelege
-cand iti sterge lacrimile de pe obraz
-cand te face sa zambesti

-cand iti da foarte multa atentie
-cand face orice pentru a afla daca esti bine
-cand iti daruieste o floare
-cand ramane alaturi de tine si in cele mai grele clipe din viata ta.♥
Fiecare inima are povestea sa.Nu poate ploua pentru totdeauna....mai inainte sau mai tarziu va rasari din nou soarele.....trebuie sa ai rabdare si sa astepti....sa nu te dai batut niciodata!!!
Nu mai iert MINCIUNI,nu mai cred in CUVINTE si privesc doar INAINTE.Adevarul doare,dar ceea ce ne lasa rani adanci este totusi minciuna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu