VERSURI...

Persoane interesate

sâmbătă, 22 octombrie 2011

LIFE IS NOT FAIR... - Autorul articolului: Viorel Vintilă



 


Ce ne deosebeste, ce ne detaseaza, pe unii, de ceilalti? Suntem atat de diferiti....fie ca aspect fizic, fie ca potential financiar sau ca IQ...so, life is no fair...


Pai cum sa fie viata corecta...uita-te doar putin in jurul tau!

Inegalitatea incepe deja cu IQ-ul cu care a fost dotat fiecare: unii s-au nascut prosti si vor muri prosti, altii au devenit prosti pe parcurs si vor muri tot prosti, iar altii sunt destepti din nastere genetic, sau au muncit din greu si si-au format un intelect decent, care sa-i detaseze de plebea mioritica cu un IQ format din doua cifre. A fi destept insa, nu va garanta niciodata, un cont bancar sanatos, dar te poate ajuta sa navighezi mai usor, prin apele pline de rechini ale vietii de zi cu zi.

In departamentul financiar, unii au o stare materiala si un cont bancar care le-ar putea permite sa hraneasca natiuni intregi din Africa si nu numai...nu stiu pe ce sa mai arunce cu "banu maracine", de putrezi de bogati ce sunt, iar altii nu au dupa ce sa bea apa...Succesul la femei pentru unii barbati este o a doua natura, dotorita in primul rand infatisarii placute made by CEL DE SUS, sau datorita, contului in banca, made de fraierii din jur si pe spinarea prostilor.

Dotarea de la mama natura , face diferenta si ea, intre purtatorii de organ sexual barbatesc si aici chiar putem da vina pe mama natura...pentru ca a fost foarte generoasa cu unii barbati, care sunt foarte dotati in departamentul oraganului copulativ, in timp ce de altii, a facut misto si sunt vai de mama lor in departamentul "real man"...degeaba apeleaza, acesti oropsiti ai sortiii, la tratamente, care mai de care mai hilare, menite, chipurile, sa le mareasca barbatia, vor ramane niste frustrati - "second class citizen".

Reprezentantele sexului frumos au si ele frustratile si tribulatiile lor, si aici, tot mama natura si-a bagat coada...cum e posibil ca unele amazoane sa inceapa alfabetul cu D sau DD sau chiar DDD, in departamentul "inaintarii, al glandelor mamare, iar altele s-au oprit la litera A sau B?
Pai cum sa nu-ti bagi furculita in ochi cand unele umbla cu vata in sutien, iar altele dau pe afara, de dotate ce sunt...la unele prea putin, la altele putin prea mult...Asta vorbind de durerile femeiesti si barbatesti...fiecare cu ce-l doare!

Un lucru este cert: intotdeauna va fi unul mai bogat decat tine, mai dotat decat tine, mai frumos decat tine si mai destept decat tine...Daca vei reusi sa ajungi vreodata in varful piramidei, va fi doar temporar...efemeritatea noastra ca fiinte umane pe pamant, se extrapoleaza in toate domeniile vietii de zi cu zi....nimic nu dainuie, totul este temporar...

Sunt multi care, desi sunt bogati, destepti sau aratosi...sunt totusi niste nefericiti ai sortii...am vazut femei frumoase care in ciuda "ambalajului" foarte frumos, erau in fapt, pe dinauntru. niste suflete triste si nefericite...frumusetea de multe ori poate fi si o povara. De asemnea, am vazut oameni destepti, genii, care au sfarsit in mizerie...

Bogatia, si ea ,este relativa, azi esti sus...maine te lupti pentru un loc la cantina saracilor. Si chiar daca ramai bogat pentru tot restul vietii tale, nu-ti va garanta linistea sufleteasca si fericirea pe care toti o cautam si la care tanjim cu disperare...

Un singur lucru este sigur: toti vom pleca cu picioarele inainte de pe acest Pamant ..if life is not fair, the only thing that is fair is...death!  


SURSA: 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu