VERSURI...

Persoane interesate

marți, 23 august 2011

Ce il atrage pe un barbat la o femeie, in functie de varsta



Nu doar femeile sunt o enigma. Barbatii ne pun uneori in mare incurcatura cu preferintele si dorintele lor. Si de parca n-ar fi de ajuns, gusturile se schimba radical odata cu varsta!

20 de ani - femeia care se bucura din plin

Un barbat intre 20 si 30 de ani isi va dori mereu ca o femeie sa fie mai putin concreta si atenta la detalii, dar mai mult pregatita pentru distractie si o relatie de cuplu degajata. Daca il faci sa rada, daca nu faci gesturi care par fortate si daca esti atenta la ce spune, ai castigat jumatate din razboi. Sa ii captezi atentia fara sa faci un scop din asta este foarte sexy pentru un barbat.

Tot pe la 20 si ceva de ani, barbatii sunt iremediabil atrasi de femeile spontane, active, carora le place sa danseze, sa rada si sa faca cunostinte noi. Aspectul fizic conteaza cel mai mult la aceasta etapa de varsta! Ochii (machiajul), unghiile, parul si pielea sunt primele detalii fizice pe care le analizeaza.

30 de ani - femeia care stie ce vrea de la ea si de la el


Daca are intre 30 si 40 de ani, poti fi sigura ca este atras in primul rand de atitudinea ta, apoi de aspectul fizic si abia daca l-ai cucerit cu aceste aspecte, va face si o inspectie fina a sufletului tau. Asta nu inseamna ca nu ii pasa de sentimente, insa varsta ii dicteaza sa ia in considerare mai intai maturitatea si frumusetea, caci oricum dragostea o construiti impreuna.

Trebuie sa fii hotarata dar nu dura, amuzanta dar sa nu exagerezi cu glumele, sigura pe tine dar nu impunatoare. I se va parea foarte sexy ca socializezi cu usurinta, ca te simti bine in pielea ta si ca ai acea straucire care face orice barbat sa fie mai interesat. Un aspect foarte important este sa iti placa foarte tare sa faci sex si sa nu te imbraci vulgar.
40 de ani - femeia puternica si sexy

Un barbat cu adevarat matur isi doreste o femeie care sa il incite cu atitudinea sexy dar matura in acelasi timp. Femeia care il atrage trebuie sa fie puternica dar nu dominatoare si sa poata fi capabila de profunzime a intelectului, a emotiilor si a creativitatii, in general dar si sexual.

Femeile timide sau care nu stiu ce vor nu au ce cauta pe langa un barbat trecut de 40 de ani, pentru ca doar il vor agasa. La fel si cele care nu au suficient de multa experienta de studiu si implicit, cultura generala. Asta inseamna ca nu trebuie neaparat sa fi absolvit la Oxford, dar nici sa fii absolventa de liceu. Un mare plus este sa stie ca esti dorita de mai multi barbati, insa esti atenta doar la el.

50 de ani - femeia inteligenta si linistita

Pentru un barbat de 50 de ani sau chiar mai mult, jocul si joaca nu prea mai au ce cauta in gasirea femeii potrivite. In functie de anturaj, de stilul de viata si de cariera pe care o are, isi va dori fie o femeie linistita, perspicace, de casa si pasionala, fie o femeie puternica, inteligenta si talentata cu care sa-si schimbe perspectivele.

Simtul practic si implicarea unei femei sunt un plus pentru barbatul care stie ce vrea si nu mai are rabdare pentru ambiguitati si nemultumiri. Poate fi foarte important pentru el sa nu iti neglijezi aspectul fizic, chiar daca, sa presupunem, ai trecut de 40 de ani. Daca ii satisfaci si poftele culinare, este al tau!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu