VERSURI...

Persoane interesate

miercuri, 17 aprilie 2013

DE AZI IMI TRAIESC CU ADEVARAT VIATA




"Rezistenţa opusă vieţii şi momentelor în care suntem invitaţi să ne vedem aşa cum suntem în realitate (prin testele la care ne supune) determină în mod automat revenirea acestor momente în viaţa noastră.

Noi trebuie să înţelegem că limitările noastre nu aparţin naturii noastre reale. În continuare noi trebuie să transpunem în practică acesta nouă înţelegere, având curajul de a ne elibera de toate acele părţi ale fiinţei noastre care încă se mai cramponează de viziunea lor limitată asupra vieţii.
Adevărata libertate nu reprezintă o realizare, ci o trezire interioară, dublată de participarea noastră la geneza adevăratei vieţi. Noi nu vom putea manifesta niciodată o viaţă nelimitată atât timp cât vom încerca să depăşim obstacolele care ne stau în cale (în viziunea noastră).

Nu mai da vina pe cei din jur pentru lucruri care îţi lipsesc chiar ţie. Adevărata creştere spirituală, cea care te transformă, depinde de ceea ce eşti dispus să oferi, nu de ceea ce ţi se pare că ţi se cuvine.
Adevărata viaţă trăită fără limite este rezultatul unei înţelegeri superioare, care ne permite să realizăm că obstacolele care ne stau în cale fac parte integrantă din Calea noastră. Înţelegerea acestui lucru echivalează cu realizarea faptului că întreaga creaţie a fost concepută pentru noi, la fel cum noi am fost concepuţi pentru a face faţă tuturor evenimentelor care se petrec în această creaţie."

Guy Finley – Legile esenţiale ale vieţii trăite fără teamă


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu