VERSURI...

Persoane interesate

marți, 1 ianuarie 2013

Reteta de An Nou ...
Este o reteta simpla, ce iti permite sa gusti deliciile vietii vreme de 365 de zile. Nu ai nevoie de ingrediente speciale. Le gasesti cu siguranta in casa, in inima sau in minte…
Tot ce trebuie sa faci este sa iei 12 luni pline si rumene. Asigura-te ca aceste luni sunt total lipsite de rancezeala unor vechi amintiri, a urii si dusmaniei si curata-le complet de frunzele ofilite ale pesimismului si dezamagirii. Nu este necesar sa le alegi foarte mari. Mai curand, verifica daca au din belsug savoarea lucrurilor mici, dar atat de importante in existenta cotidiana. Da deoparte tot ce inseamna trecut, pastreaza numai ceea ce este proaspat si curat, asa cum ti-ai dori sa iti fie viitorul.
Taie aceste 12 luni in 31, 30 sau 28 de mici bucatele, straduindu-te sa fie cat mai egale. Nu face greseala de a le pregati pe toate deodata in cuptorul sufletului tau, ci pastreza-le la caldura pentru fiecare zi ce este sortita sa vina.
Presara in fiecare bucatica prafurile magice ale credintei, rabdarii, curajului, straduintei (unii oameni uita de aceste ingrediente si se gandesc ca nu a fost buna reteta!), sperantei, fidelitatii, bunatatii, seninatatii (daca lasi acest lucru deoparte este ca si cum ai uita sa adaugi dressingul unei salate), rugaciunii, meditatiei si a unei atitudini cat se poate de hotarate si de verde.
Nu uita sa pui si o lingurita de veselie, una de umor, una de nitica nebunie si cateva boabe de joaca si de ingaduinta.
Sa va fie de bine! 
Un An Nou fericit si plin de impliniri!

LA MULTI ANI , DRAGI PRIETENI DE PRETUTINDENI!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu