VERSURI...

Persoane interesate

marți, 3 aprilie 2012

aspectele zilei - 03 aprilie 2012



O zi mai complicata in planul sentimental. Va trebui sa lasam deoparte tot ceea ce inseamna orgolii si dorinta de a fi posesivi in raporturile sentimentale. Astazi pana la orele pranzului se pot declansa cu ususrinta posesivitatea si latura geloziei din noi. Mai multa prudenta in exteriorizarea planului sentimental nu ar strica. Va fi binevenita acceptarea si libertatea de miscare in relatie va trebui sa isi puna amprenta! Faptul ca exista riscul sa ne sufocam partenerii, poate declansa efectele negative ale cuadraturii Venus - Neptun, ceea ce poate duce catre rupturi si aspecte nedorite, pana la pierderea increderii in ceea ce vizeaza relatia cu partenerul de viata. o perioada de aproximativ o saptamana in care va trebui sa stim cum sa echilibram tot ceea ce poate fi negativ in planul sentimental!
Tranzitul Lunii, in constelatia Fecioara, dupa oarele pranzului va aduce mai multa ancorare in planul pragmatic si perfectiunea va fi nota dominanta pentru fiecare persoana in parte. Deasemnea este foarte probabil sa petrecem la serviciu ore peste program, pentru ca vom avea de solutionat anumite aspecte stringente. O colaborare fructuoasa la serviciu cu superiorii. O zi in care planurile si ideiile pot prinde contur si sustinerea venita din partea acestora poate fi benefica daca luam in calcul o asociere in planul managerial. Deasemenea va trebui sa avem in vedere micile barfe, care pot lua turnuri negative si discutiile sa degenereze, dincolo ca este marti si majoritatea dintre noi au o usoara nuanta de suspiciune ca sa nu mai luam in calcul superstitiile. Atentie la raporturile si relatiile dintre noi si colegi.
Va fi o zi, catre orele serii mult mai temperata, asta daca vom sti sa evitam provocarile si iesirile din decor in planul afectivo emotional! Nu se recomanda in cazul sustinerii anumitor examinari rigiditatea sau emotiile negative. Va fi o zi in care ne putem afirma prin propriile sugestii pozitive, deasemenea, tot ceea ce are legatura cu comertul si arta negocierii poate veni in avantajul nostru. 
In planul sanatatii, din punct de vedere astrologic, va trebui sa avem in vedere, cavitatea abdominala. Fie ca vorbim de fiere sau intestine, este foarte probabil sa simtim pe fond nervos anumite aspecte care sa ne dea peste cap buna functionare a stomacului!
O zi superba va doresc si Liniste Launtrica, acolo unde va veti afla astazi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu