VERSURI...

Persoane interesate

joi, 8 martie 2012

O ZI BUNA TUTUROR, MULT NOROC SI FERICIRE, S-AVETI PARTE DE IUBIRE !E PRIMAVARA.....!!!!“Te poţi împodobi cu penele altuia, dar nu poţi zbura cu ele.”
Lucian Blaga
“Un om cu adevărat fericit construieşte o barcă, compune o simfonie, îşi creşte fiul, sau plantează flori în grădină. În niciun caz nu caută fericirea ca pe un nasture care a căzut sub bancheta maşinii.”
Beran Wolfe
În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii …

… că fericirea, marea maestră a ceremoniilor în dansul vieţii, ne conduce prin toate labirinturile şi cotloanele ei, şi nu lasă pe nimeni să meargă pe drum drept. Charles Caleb Colton a spus asta şi avea dreptate. Pentru că nu există o Cale Unică de a găsi fericirea, de ce să n-o găseşti prin calea cea mai atrăgătoare ţie? De ce să nu-ţi urmezi pasiunea – chiar dacă alţii îţi spun că eşti nesăbuit dacă încerci asta? Există cineva care-ţi spune asta acum? Nu-l asculta. Nu asculta pe nimeni! Vocea raţiunii nu cunoaşte nimic din bucuria pură. Ce bucurie există în a face ceva  pe care eşti sigur că-l poţi face? Unde este emoţia în asta? Hei, încearcă ceva ce ai putea eşua. Asta înseamnă a trăi.
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch ~ 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu