VERSURI...

Persoane interesate

duminică, 11 martie 2012

Femeia – Instrucţiuni de folosire – autor Mihaela RădulescuFemeia pe care tocmai vrei s-o întrebuinţezi a fost făcută din iubire, şi de aceea nu poate funcţiona fără acest combustibil. Ai grijă să-i faci mereu plinul.
Daca o iei în braţe, nu uita să repeţi constant gestul. Reacţionează la fel de
minunat la sărutări şi mângâieri, ba chiar la cuvinte calde şi simple.
Când e tristă, încearcă să o faci să zâmbească. Dacă nu ştii cum, fă dragoste cu ea, va avea apoi cel mai frumos zâmbet.
Nu lovi niciodată o femeie, căci vei înceta să mai fii bărbat şi vei deveni o jigodie, chiar şi pentru copiii tai. Ei nu vor uita niciodată că ai batut-o pe mama lor…
Femeile, chiar şi cele mai sofisticate, au bucurii dintre cele mai simple – o floare, chiar şi una sălbatică, le da atâţia fiori cât un barbat nu poate întelege…
Să nu uiti de ziua ei, de 1 Martie şi de 8 Martie, de ziua căsniciei, dar, neapărat, măcar o data, într-o zi oarecare, din banalul motiv că ţi-e dragă… joia asta nu uita să-i duci o floare, poate chiar pe cea care-i place ei, nu pe cea care s-a găsit la colt…
Iubeşte-o dimineaţa şi vei fi şi tu fericit. Abia pe la ora prânzului îţi vei da seama de ce-ţi merg toate atât de bine şi de ce abia aştepţi să ajungi din nou acasă, chiar şi dupa ani buni împreună.
Nu intra peste ea în baie şi nici n-o pândi când se aranjează! Cele mai multe femei preferă să le vezi doar în varianta finală. Respectă-le misterul şi… jumătatea de oră de stat în baie foloseşte-o pentru micile tale plăceri „vinovate”, oricare ar fi ele.
Nu uita niciodată că femeia are nevoie să-i spui cât e de frumoasa, cât îti e de
dragă şi cât de tare-ţi lipseşte. Când vei uita aceste mici detalii, viaţa ta va fi tot mai seaca şi mai lipsită de noroc, căci nici unui barbat nu-i merge bine fără un suflet-pereche lângă el.
Nu te îngrijora că piesele din care e făcută femeia se mai deteriorează şi îsi mai schimbă aspectul. Doar unele pot fi înlocuite, însa  e preferabil să observi că şi piesele tale suporta exact aceleaşi transformari….
Respectă-i familia, prietenele bune şi pe colegii de serviciu. Armonia se instalează mai ales atunci când eşti primul care o practică… Cu cât eşti mai sociabil şi mai plăcut de lumea din jurul ei, cu atât vei fi mai iubit şi mai respectat…
N-o transforma în sclava ta, chiar dacă ea îţi face cu dragoste şi mâncare, şi masaj la picioarele obosite, şi… lista de cumpărături. Ajută măcar în micile treburi administrative şi îi vei putea cere orice în schimb…
N-o umili şi n-o jigni niciodată, mai ales în public sau de fata cu copiii – nu vei
face decât să fii din ce în ce mai puţin bărbat… din ce în ce mai puţin inteligent…
Scoate-o în oraş, la masă, măcar din când în când. Se va topi uitându-se în ochii tăi, chiar şi atunci când tu vei trage cu coada ochiului la alta…
Nu râde de pasiunile ei ciudate. Aşa par şi ale tale, doar că tu ai mereu norocul să fii înţeles şi apreciat pentru ele.
Nu-i spune ca s-a îngrăşat, mai bine propune-i să alergaţi împreună.
Dacă ai prietene femei, asigura-te că-ţi respectă soţia sau iubita şi că nu reprezinta vre-o panică pentru ea. Altfel, vei rămâne doar cu prietenele şi nu e sigur că asta ai dorit.
Nu o mai compara cu mama ta sau cu alte femei din viaţa ta  –  precis e mai bună ca ele în multe alte privinţe, de vreme ce ai ales-o pentru viaţa în doi.
Nu-i strica bucuriile mărunte  – exact din ele se încarcă şi, fără sa ştii, din energia ei te încarci şi tu.
Ascult-o când vrea sa te întrebe, când încearcă să te cunoască şi să te înţeleagă  –  atunci te iubeşte cel mai mult, deşi pentru tine pare invers în acel moment.
N-o înlocui cu alta pentru o oră de plăcere. Înlocuieşte în tine partea ticaloasă cu una virtuoasă şi te vei simţi un bărbat minunat. Când vrei să pleci de tot, pleacă hotârât, nu te tot întoarce, căci răneşti grav un suflet care a fost lipit de-al tău.
Nu încerca să aplici aceste reguli pe oricare femeie, caci cu fiecare dintre ele şi tu vei fi alt barbat…..
Femeia functionează perfect când o iubeşti perfect. Când nu-ţi mai place cum funcţionează, sigur i-ai făcut ceva nepotrivit chiar tu, iubirea vieţii ei…Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu