VERSURI...

Persoane interesate

marți, 13 decembrie 2011

DRAGI PRIETENI VA DORESC O ZI BUNA , CARE SA VA ADUCA MULTE BUCURII, IMPLINIRI SI IUBIRE !


Te caut,din Ieri!

„Inteligenţa inimii crează poezie în viaţa ta, face ca paşii tăi să fie un dans, face viaţa ta o ocazie de bucurie, de celebrare. Îţi dă umor şi bună dispoziţie. Te face capabil să iubeşti şi să dăruieşti. Aceasta este viaţa adevărată.
Viaţa trăită cu mintea este o viaţă mecanică. Devii un robot – poate unul eficient; roboţii sunt foarte eficienţi – maşinile sunt mult mai eficiente ca şi oamenii. Când eşti condus de minte poţi câştiga mai bine şi mai mult, dar nu vei fii mai viu. Poate vei avea un standard de trai mai bun dar viaţa ta va fii seacă.
Viaţa este vie doar când o trăieşti cu inima. Viaţa şi iubirea pot creşte doar din inima. Tot ceea ce este frumos, tot ceea ce este valoros, important, care este plin de sens vine doar din inimă.”
Osho
În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii …


… că nu eşti “povestea” ta. Cine eşti tu cu adevărat este cu mult mai mare decât aceasta. Este în regulă să renunţi la trecutul tău acum. Cei mai mulţi dintre noi avem o poveste despre cum am ajuns să fim ceea ce suntem, despre cum e să fim “noi” şi de ce este câteodată atât de greu să treci prin viaţă. Toate aceste lucruri nu au nimic de-a face cu cine suntem noi acum. Cât de des te raportezi la “povestea ta” pentru a experimenta viaţa? Eşti pregătit să renunţi la a face aşa ceva acum? Cum ar fi ca “tu” să te creezi pe tine însuţi aşa cum vrei să fii, şi nu aşa cum crezi că eşti? Nu ar fi minunat? Ei bine, poţi. Tot ce trebuie să faci este să renunţi la povestea ta.
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch ~ www.humanitysteam.ro


Foto: Zach Dischner | Flickr.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu