VERSURI...

Persoane interesate

sâmbătă, 22 octombrie 2011

IUBIREA...




Poți da fără iubire, dar nu poți iubi fără dăruire…Mulţi dintre noi nu reuşim să definim iubirea! Ce este iubirea? De multe ori e ca un  venin pentru că amarnic doare! 








Iubirea nu e doar un zambet, nu e doar o floare, iubirea e un suflet rănit și apoi vindecat de altul…Putem număra stele de pe cer din nebunie ori din plictiseală. Uneori din ambele motive. Însa de cele mai multe ori uitam să ne numărăm și pe noi… singura stea… singura planeta, singurul soare care conteaza !… Privim Universul cu o ciudată neincredere, de parcă nu am putea concepe că mai există si alte lumi, si alte realități, si alte locuri în care alte forme de oameni iubesc, urăsc, ucid, trăiesc… Astfel ca, realitatea ne izbeste necontenit cu partea ei ascunsă în umbră: Ceea ce nu vedem ne vede. Ceea ce nu simțim ne simte. Ceea ce nu ne lipsește ne apartine. Treptat, însa, lucruri pe care nu le vedem devin vizibile iar lucrurilor pe care suntem obișnuiti să le avem începem să le simțim lipsa.
Nu putem merge departe in prietenie, dacă nu suntem dispuși să ne iertam unii altora micile defecte…Nu încerca să găsesti iubirea absolută, pentru ca nu exista. Totul este relativ pe lumea asta, pîna și iubirea.


Fără IUBIRE nu exista viață! IUBIȚI-VĂ! și alungați bezna aceasta ce ne sugrumă în fiecare clipă.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu