VERSURI...

Persoane interesate

sâmbătă, 24 septembrie 2011

O ZI BUNA DRAGI PRIETENI, SA FITI IUBITI !

0_27830_2e05388b_XL (700x617, 103Kb)



“Viaţa e grea. Acesta este un mare adevăr, unul dintre cele mai mari. Este un adevăr mare fiindcă odată ce-l cunoaştem suntem în stare să-l depăşim. Atunci când ştim că viaţa e grea şi acceptăm cu seninatate această realitate – atunci viaţa nu mai e grea. Odată acceptat faptul, el încetează să conteze.”
M.Scott Peck
“Îmi place să trăiesc. Am fost câteodată sălbatic, disperat, grav de nefericită, împovărată de tristeţe, dar dincolo de toate acestea ştiu că a fi pur şi simplu vie este un lucru formidabil.”
Agatha Christie
În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii …

…că vei avea numai beneficii dacă vei rezista tentaţiei de a te gândi imediat la cel mai rău rezultat posibil. Când ceva neprevăzut apare, când ceva se întâmplă în viaţa ta care întrerupe “cursul” ei lin, este întotdeauna mai bine sa binecuvântezi acel ceva decât să il blestemi. Încearcă să tratezi problema ca pe “nimic serios”. În cele mai multe cazuri chiar aşa va fi. A trage concluzii bazate numai pe negativitate încurcă procesul prin care mintea ta poate rămâne clară, pentru a găsi ulterior o cale de ieşire din dilema de moment.
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch ~ www.humanitysteam.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu