VERSURI...

Persoane interesate

joi, 8 septembrie 2011

AI CURAJ SA AI CURAJ ? - Mirabela Bardacut


“Ai atâtea de spus şi continui să nu spui nimic.
Ai atâtea de făcut şi continui să nu faci nimic.
Ai atâtea de arătat şi nu arăţi nimic.
Ai atâtea de schimbat şi totuşi tu nu schimbi nimic.
Ai atâta frumuseţe în tine şi o ţii încă ascunsă.
Ai atâta putere şi continui să fii slab.

Până când mai aştepţi să se întâmplă o minune şi tu să nu faci nimic?
Până când mai aştepţi să treacă astăzi şi să vină mâine ca tu să faci ceva?
Până când vrei să mai tot amâi?
Până când mai poţi să nu fii fericit?
Până când mai poţi sta să te compătimeşti?

Suntem înzestraţi cu tot ceea ce avem nevoie pentru a ne împlini visele, pentru a fi fericiţi, împliniţi pentru a face din viaţa noastră un rai pe pământ. Este important şi totodată esenţial să ne folosim de ceea ce avem.

Indiferent de cine eşti, de ceea ce eşti, încotro mergi, sau unde vrei să rămâi, de ceea ce ai, sau de ceea ce nu ai, indiferent care sunt visele şi aspiraţiile tale, indiferent dacă cineva crede sau nu în tine, tu să faci ceea ce simţi, ceea ce vrei şi ceea ce crezi că e mai bine. Decât să regreţi că nu ai făcut ceva şi să te întrebi mereu cum era dacă. . . mai bine faci, ca să nu regreţi mai târziu. E mai uşor să regreţi ceva ce ai făcut decât ceva ce nu ai făcut.

Nu poţi cunoaşte niciodată sentimentul visului realizat, numai dacă contribui la împlinirea lui; iar dacă te mulţumeşte să simţi doar cum e să nu faci, nu fă. Indiferent care e decizia ta, să nu uiţi: SĂ AI CURAJ!”Foto: Serghei Starus | Dreamstime.com“Cine nu cade nu se poate înălța.”
Lucian Blaga
În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii …
… că modul în care treci peste inevitabil este prin efort conştient. Oliver Wendell Holmes a zis aceasta şi a avut dreptate. Într-adevar, deşi Dumnezeu este alături ca să ne ajute la fiecare pas de-a lungul drumului, în viaţă nu există examen luat pe gratis, iar ceea ce se întâmpă, se întâmplă ca rezultat al energiei pe care tu ai dat-o. Afirmaţia este general valabilă. Este valabilă când vorbim de energia fizică, de cea mentală, de cea emoţională şi de cea spirituală. Spre ce îţi canalizezi energia chiar acum?
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch ~ www.humanitysteam.roNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu