VERSURI...

Persoane interesate

marți, 9 august 2011

Flori dragi din gradina inimii mele va doresc o zi buna plina de bucurii, soare si multa iubire !

577cf2e6623f (657x699, 122KB) 

Cervantes: 

"Florile au  puterea şi darul de a face pace în inima ta."Un prieten bun iti vede primul lacrima curgand,a doua o sterge,a treia o opreste! 

 

“Poţi să îţi dai seama cu uşurinţă care e caracterul unui om din felul în care acesta îi tratează pe acei care nu pot face nimic pentru el.”
James D. Miles
“A cere ajutorul nu înseamnă că ești slab sau incapabil. De obicei, indică un nivel avansat de onestitate și inteligență.”
Anne Wilson
“În aceste vremuri, în care se crede că există o scurtătură pentru toate, cea mai valoroasă lecție de învățat este că drumul cel mai dificil este, pe termen lung, cel mai ușor.”
Henry Miller
“Să nu renunți niciodată! După furtună vine liniște. După lacrimi vine zâmbet. După spulberare în mii de bucățele vine o reîntregire de înzecit mai puternică.”
“Dumnezeu are umor. Altfel nu l-ar fi făcut pe om.”
Gilbert Keith Chesterton
Foto: Stephen Heron | Flickr.com 
Aleg să am curaj indiferent care sunt circumstanţele. Curajul este abilitatea care îmi va permite să merg mai departe în ciuda adversităţilor, provocărilor, fricii.
„Dacă în cazul inteligenţei congnitive este vorba despre a gândi, în cazul inteligenţei emoţionale despre a simţi, în cazul inteligenţei spirituale este vorba despre a fi.”

În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii …
… că veştile proaste nu au de ce să te demoralizeze. De fapt, te pot face să mergi mai departe. Lucrurile care contează cu adevărat în viaţă devin evidente, de cele mai multe ori, când ne întâlnim cu veşti proaste sau ghinioane. Putem folosi astfel de momente să ne extindem experienţa către cele mai preţioase comori ale noastre: oamenii pe care ii iubim. Acum poate fi un moment minunat să ne întoarcem la lucrurile simple, cum ar fi, un joc de table cu copiii, discuţii liniştite cu prietenii, un moment de tandreţe cu partenerul de viaţă.
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch ~ www.humanitysteam.roNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu