VERSURI...

Persoane interesate

joi, 11 august 2011

Astrograma Zilei - 11 august 2011



O zi in care va trebui sa lasam deoparte angoasele existentiale si incapatanarea inutila. O stare de agitatie si controversata de la primele ore ale diminetii care va avea continuitatea pana dupa orele pranzului. Va trebui sa avem in vedere comportamentul cu persoanele din jur fie ca suntem la serviciu, in familie sau in relatiile cu vecinii. O zi in care nu este indicat sa dam curs provocarilor indiferent de natura acestora. Planul social va fi mai agitat astfel incat relatiile interumane pot avea de suferit.
O zi in care fluctuatiile financiare pot fi mari daca nu avem in vedere un echilbru. Activitatile si actiunile cu bancile sau alte organe abilitate din arealul financiar nu sunt ata de indicate; imprumuturile si faptul ca imprumutam pe altii pot aduce nemultumiri in timp!
Planul profesional poate fi calibrat de la primele ore ale diminetii. Cu toate acestea sa nu credem noi ca va fi o zi usoara. relatiile si raporturile cu colegii pot fi complicate pentru ca din cauza frustrarilor nemultumirile pot fi vizibile. In orice caz va trebui sa invatam sa mai lasam de la noi! Pentru o mai buna coordonare a activitatilor este indicat sa nu ne pierdem cumpatul si mai ales sa evitam discutiile si polemicile.
In trafic va fi o zi mai dificila, va trebui sa avem in vedere accidentarile domestice iar in planul sanatatii tot ceea ce are legatura cu sistemul osos, articulatii si raceli pot creea neplaceri.
Sentimental vorbind este o zi care ne favorizeaza din toate punctele de vedere, asta daca vom sti sa dechidem in relatia de cuplu canalul comunicarii. Important este ca astazi ne vom sustine reciproc si partenerul de viata ne va fi alaturi de la primele ore ale diminetii!
Cuvantul cheie al zilei: eliminati frustrarile din comportamentul vostru! O zi buna va doresc oriunde va veti afla!  ( Ioan Burculet )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu