VERSURI...

Persoane interesate

miercuri, 10 august 2011

Astrograma Zilei - 10 august 2011



Astazi, miercuri, o zi favorabila comunicarii, solutionarii de documente, inscrisuri, zi favorabila examinarilor, demararea anumitor proiecte care stau neatinse si deplasirile care pot avea un rol benefic in evolutia noastra. Va trebui sa avem in vedere faptul ca de la primele ore ale diminetii starea de spirit va fi mai tensionata si nehotararea poate fi un impediment in atingerea telurilor de peste zi. Va trebui sa ne gasim resursele pentru a avea continuitate in activitatile si operatiunile noastre. O zi mai apasatoare pentru ca nu vom putea spune lucrurilor pe nume. Mai degraba o zi a refularilor si angoaselor la nivel afectiv emotional. Va trebui sa avem in vedere raporturile interumane. Faptul ca desi astazi este o zi a comunicarii si ceilalti din jur vor fi tacuti sa nu ne mire, pentru ca pozitia Lunii in constelatia Capricorn vine si interiorizeaza trairile nostre, emotiile si afectivitatea. Din acest punct  de vedere putem cataloga ziua de astazi ca fiin dificila!
In planul profesional implicarea va fi mai lenta si deasemenea replicile nu vor fi exteriorizate. O zi in care va trebui sa avem in vedere raporturile si relatii atat cu superiorii dar si cu subrodonatii si colegii. Unele discutii in contradictoriu cu tenta de critica care ar putea deranja, mai mult va trebui sa evitam provocarile indiferent de natura lor.
Conflictele interfamiliale pot fi generate de catre parinti, frati si surori. Va trebui sa ne mobilizam mai mult si sa trecem de granitele frustrarilor indiferent de natura acestora. Orice replica nelalocul ei va fi un motiv de contradictii. Va trebui sa mentinem o stare de calm, echilibru si o atmosfera detensionata ne va canaliza mult mai bine pe ceea ce avem de facu astazi!
Cuvantul cheie al zilei: instabilitatea afectivo emotionala. O zi buna va doresc indiferent de ce s-ar intampla pe tot parcursul zilei de astazi!

artcol scris de IOAN BURCULET

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu