VERSURI...

Persoane interesate

joi, 5 mai 2011

Povestea lui Marcos



Intr-o zi Marcos se intorcea de la scoala. Dupa cativa pasi si-a dat seama ca baiatul din fata lui se impiedicase si ca ii cazusera niste carti si un casetofon mic. Marcos s-a apropiat si l-a ajutat. Cum mergeau in aceeasi directie, Marcos l-a ajutat sa care lucrurile. In timp ce mergeau a aflat ca pe baiat il chema Bill si ca-i placeau jocurile video, baseballul si i-a povestit ca avusese multe probleme. Probleme la scoala pentru ca avea note mici, probleme acasa cu parintii si colac peste pupaza probleme cu prietena lui. Mai intai au ajuns la casa lui Bill si Marcos a fost invitat sa intre si sa bea o racoritoare. Au petrecut dupa-amiaza frumos, razand si discutand pe diverse teme. Pe urma Marcos a plecat.
S-au reintalnit la scoala, luau pranzul impreuna de 2-3 ori pe saptamana. Au terminat liceul, mai departe au mers la aceeasi facultate.
Cu trei saptamani inainte de absolvire Bill ii spuse lui Marcos: "Iti aduci aminte de prima noastra intalnire?...Doream sa stii ca atunci caram lucrurile acelea pentru ca imi golisem dulapul si...aveam cu mine somniferele mamei...doream sa ma sinucid. Pentru ca te-ai oprit sa ma ajuti sa le strang, nu doar m-ai ajutat...mi-ai salvat viata."

Fiecare salut, fiecare zambet, fiecare mana pe care o intindem in ajutor pot salva un suflet ranit. Exista un miracol numit PRIETENIE, care se cuibareste in inima. Nu stii cum se intampla sau cum incepe, dar stii ca un prieten este cineva care iti inalta sufletul. Prietenii sunt un giuvaer nepretuit si rar. Atata-le prietenilor tai cat de mult ii respecti si ii iubesti...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu