VERSURI...

Persoane interesate

vineri, 29 aprilie 2011

O zi bună !







Dragă suflete
Cu siguranţă ai cunoscut cel puţin o dată în viaţă liniştea interioară pe care o produce iertarea. Atunci când nu poţi ierta, simţi ceva greu în tine, precum o ancoră aruncată în mijlocul mării care nu te lasă să înaintezi cu barca vieţii.




O zi buna 29 aprilie

"Nu poţi avea o zi de mâine mai bună dacă te gândeşti tot timpul la ziua de ieri."
Charles F. Kettering

"Este uimitor ce pot face oamenii obişnuiţi dacă se apucă de treabă fără idei preconcepute."
Charles F. Kettering

În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii …
… dacă faci ceva pentru a obţine aprobarea altei persoane, mai bine nu o face deloc. Există doar un singur motiv pentru care să faci ceva: să anunţi şi să declari, să exprimi şi să îndeplineşti, să devii şi să experimentezi Cine Eşti cu Adevărat. Aşadar, fă tot ce vrei să faci pentru bucuria de a face acel lucru, pentru bucuria a cine eşti de fapt. Fă ceea ce tu alegi, nu ceea ce altcineva alege pentru tine.
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch ~ www.humanitysteam.ro

"Oamenii sunt foarte deschişi faţă de lucrurile noi – câtă vreme acestea sunt exact ca cele vechi."
Charles F. Kettering


  • Când lucrurile nu ies cum aşa cum vreau eu, învăţ să-mi transform eşecurile în lecţii care să mă facă mai puternic, mai înţelept, mai bun. "Puterea de a merge mai departe este ceea ce crează diferenţa esenţială dintre adevăratul succes şi eşec –
  • "Mulţi dintre noi ne trăim viaţa încercând cu disperare să atragem atenţia asupra noastră. Trăim pentru a fi observaţi, acceptaţi şi apreciaţi. Trăim ca şi cum am fi în centrul atenţiei, iar ceilalţi ar trebui să stea în jur aplaudând fiecare mişcare a noastră.


CU DRAG,  GABYTZA





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu