1.Supararea este una din cele mai raspândite încalcari ale legilor universului, care poate determina diferite neplaceri în viata, atât a celui pe care te superi, cât si în propria ta viata.
Potrivit legii bumerangului, tot ceea ce emitem în atmosfera, din punct de vedere vibratoriu: gânduri, vorbe, dorinte, fapte, sentimente etc. se întorc la noi producând efecte perturbatoare în câmpul nostru energetic. De aceea nimeni nu poate face rau altuia fara sa plateasca. De aceea oricând aveti gânduri negative despre o persoana sa va rugati în permanenta pentru sanatatea ei. Când ne gândim la cineva, se creeaza instantaneu o punte energetica între noi si omul la care ne gândim. De aceea, orice gând rau reprezinta un atac energetic care aduce un prejudiciu omului respectiv. Astfel, ne atacam si ne omorâm unul pe altul în mod inconstient, de multe ori fara sa ne dam seama de acest lucru.
Orice expresie dura, afirmata pe un ton categoric, poate provoca un rau atât siesi cât si unui alt om.
2.Neintelegerile într-o relatie de cuplu vin din nevoia de a-l controla si domina pe celalalt.
Fiecare încearca astfel, sa aiba controlul si sa ramâna deasupra întregii situatii. Când controlezi o alta fiinta îi iei energia, îti faci plinul pe socoteala altuia. Astfel, devii vampir energetic.
Ori de câte ori cadem în acest prost obicei, ne deconectam de la sursa si intram în suferinta. Racirea relatiilor dintre doi parteneri se datoreaza cresterii nivelului de agresivitate interioara. Lipsa de compatibilitate duce la lipsa de comunicare.
Lipsa de comunicare duce la dezastru.
Lipsa de comunicare prin iubire duce la ura.
O agresivitate subconstienta fata de barbati / femei se transforma într-un program de autodistrugere. Daca doi parteneri abuzeaza fizic sau emotional unul de celalalt, atunci ei nu merita sa ramâna împreuna.
Dependenta naste agresivitatea. Iar agresivitatea produce boala. Dependenta de dorinte, frica, depresia si supararea atrag gelozia.
Cu cât este mai puternica dependenta de persoana iubita, cu atât mai numeroase sunt pretentiile noastre fata de ea. Cearta, mânia, nerabdarea emit în tacere o mare forta destructiva. Numai prin iubire poate seca izvorul rautatilor.
3.Sa nu vorbiti despre nenorocirile traite pentru ca ele pot prelungi durata lor. Când nu vorbim cuiva despre problemele noastre, noi ne îndepartam de ele. Îndepartarea de ele este primul pas pentru depasirea acestora. Esential este ca, atunci când vorbiti despre problemele si emotiile dvs., sa nu cautati mila sau compatimiri.
5.IMPORTANT: Daca aveti o mare suparare sau tristete încercati sa nu aduceti sentimentele acestea acasa. Iesiti în strada cu deosebire în locurile înverzite si plimbati-va.
Nu faceti din casa dvs. o groapa de gunoi energetic.
Daca locuiti de câtiva ani si a-ti saturat spatiul cu regrete, suparari si spaime, amintiti-va momentele în care v-ati certat si suparat, asezati-va în acel loc, iertati, anulati agresivitatea fata de iubire, rugati-va (de ce nu ?).
6.Este mai bine sa plângeti decât sa urâti.
Daca n-ati reusit sa va învingeti pe dvs. însiva, agresiunea se acumuleaza în mod inevitabil.
Atunci când plângeti, agresiunea aparuta se distruge.
7.Munca nu trebuie sa ne omoare, ci sa ne dezvolte.
Înseamna ca supraîncarcarile nu trebuie sa fie permanente si în fiecare ocupatie sa gasim placerea. Daca nu exista placere, orice activitate se poate transforma într-o suprasolicitare si va dauna sanatatii.
Încercati sa identificati cât mai corect care este munca care v-ar aduce satisfactii prin însasi existenta ei în viata dvs.
Nu cautati neaparat satisfactii materiale. Nu cautati plata, nici lauda si nici o rasplata, orice ati face. Savârsind ceva bun, noi pretindem imediat recompensa. Aceste dorinte aduc ca rezultat suferinta.
Cu cât veti intensifica acest tip de pretentii cu atât va creste nivelul de agresivitate si se va întari programul de autodistrugere
8.Când cineva te jigneste, nu te razbuna pe el, nu-l urî si nu te supara pe el întrucât aceasta jignire este un dar de la Dumnezeu. Daca n-o accepti urmeaza ca purificarea sufletului sa se înfaptuiasca prin boli si nenorociri, iar daca nu esti pregatit nici pentru aceasta ea vine prin moarte.
Aceasta forma de purificare ne este data prin intermediul celor apropiati, de aceea în masura în care reusim sa-i iertam, în aceeasi masura sunt posibile schimbari interioare de profunzime.
9.Se cuvine sa iertam nu numai în gând ci si cu sufletul.
Cel mai mult ne leaga de trecut supararile neiertate.
Iertând un om care ne-a jignit sau ne-a suparat ne putem vindeca de o boala grava.
Roaga-te în permanenta, ca toti cei din jurul tau sa fie fericiti, sanatosi si întreaga lume sa fie binecuvântata. Aceasta rugaciune v-a iradia atât de multa iubire catre întreaga lume, încât iubirea se va întoarce la tine din belsug.
10.Cum daruiesti, asa primesti !
Razbunându-te, te faci egal cu adversarul.
Iertându-l, te arati superior. Iertând ne eliberam pentru a ne putea înalta. Ar trebui sa fim constienti ca, iertând, îi eliberam pe cei care ne-au gresit, deci, iertând, oferim libertate. Sa alegi calea iertarii pentru ca, numai ea desface rana înclestata în timp.
11.În dragostea omeneasca trebuie întotdeauna sa existe o detasare de omul iubit.
Cu cât aveti mai multe pretentii, iritari si nemultumiri fata de omul apropiat, cu atât mai mult creste dependenta de el.
12.Dependenta de valorile materiale ne va omorî încetul cu încetul si spiritul si sufletul.
13.Gândirea noastra dispune de cea mai puternica forta creatoare din întregul univers.
Gândul este cel care aduce pacea si linistea în sufletul nostru.
Gândul este cel care atrage binele sau raul în existenta noastra.
Toate gândurile emise plutesc în aer ca niste mine amenintatoare pentru a lovi pe cel ce le-a produs.
O gândire sau o actiune negativa este resimtita dureros de mii de organisme.
De aceea exista o lege a naturii si a stiintei (Principiul al III-lea al mecanicii cunoscut si sub numele de Principiul actiunii si reactiunii), conform careia, raul pricinuit altora ne face rau si noua însine.
14.De aceea, straduinta de a ierta dusmanii si de a îndrepta spre ei numai gânduri de pace si iubire, constituie un act protector pentru noi.
Asadar, suntem ceea ce suntem, ca rezultat a tot ceea ce am gandit !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu