VERSURI...

Persoane interesate

joi, 9 mai 2013

nu uita




Atunci când simţi că nu mai poţi, când ai impresia că totul în jurul tău se năruie, închide ochii şi gândeşte-te la oamenii care te iubesc. La cei care au nevoie de tine. Ia-ţi puterea de a merge mai departe din dragostea lor! 

Iar dacă simţi că nu mai ai alături oameni care te iubesc, gândeşte-te că viaţa ţi-a pregătit oameni minunaţi pe care să-i cunoşti, care te vor copleşi cu toată dragostea de care depinde sufletul tău. 
Aminteşte-ţi că viaţa nu este întotdeauna roz. Că există şi zile însorite şi zile înnorate. Dar starea ta sufletească depinde de încrederea pe care o ai tu în tine, iar reuşitele tale depind de forţa ta de a lăsa trecutul în urmă şi de îndrăzneala de a merge mai departe. 
Nu lăsa dezamăgirile să îți ia increderea în tine, nu lăsa deziluziile să îți ia bucuria de a trăi. Nu lăsa oamenii care nu au știut să te prețuiască să îți ia comorile sufletului.
Aminteşte-ţi mereu că există un mâine care îţi va aduce alte şanse, alte vise şi alţi oameni care să te iubească și să te prețuiască. 
Aminteşte-ţi că eşti o minune, că meriţi tot ce este mai bun şi mai frumos şi că ai o mare datorie faţă de tine: să fii fericit!

Irina B. ~ Insomnii


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu