VERSURI...

Persoane interesate

vineri, 12 august 2011

Astrograma de Week-end - 12,13,14 august 2011



Vineri, zi guvernata de Venus si o zi in care ne putem etala calitatile artistice si nu numai. Sentimentele vor juca un rol important incepand de astazi! Armonia este data de reprezentantul zilei, micul benefic, Venus. Dupa o noapte agitata, ca tot ne apropiem de fenomenul Luna Plina su dupa care majoritatea dintre noi se resimt, pentru simplul fapt ca noaptea a fost mai mult alba. Vizati sun cei nascuti in constelatia Rac-ului sau cu ascendentul in acest semn de apa, guvernat de Luna.
Astazi va trebui sa avem in vedere surplusul si generozitatea de care vom da dovada iar la acest capitol va trebui sa ne echilibram gesturile de intrajutorare si oameni buni cu toata lumea din jur, pentru simplul motiv ca unii vor profita cu siguranta si nu este de dorit. Apoi ca tot vine week-end-ul, va fi o seara in care somnul poate fi agitat, datorita opozitiei Soare-Luna, intr-un cuvant fenomenul Luna Plina care aduce o intesificare a activitatilor si o circulatie a lichideleor in organism mult mai accelerata. Persoanele care au afectiuni in cavitatea abdominala se pot resimti din plin, in planul astrologic.
Totusi catre seara va trebui sa avem in vedere raporturile si relatiile cu membrii familiei, socrii, parintii, pentru ca discutiile si polemicile pot degenera in stari emotionale incarcate negativ. Un segment mai complicat pentru acest week-end sunt tocmai relatiile si raporturile cu mebrii familiei. O seara in care relaxarea si disciplina vor trebui exploatate la maximum. O zi in care sfera profesionala nu este lipsita de evenimente neplacute, astfel incat cel mai bine ar fi sa evitam colegii care ne sunt "prieteni", asta daca vom dori sa ramanem cu popularitatea nepatata.
Cuvantul cheie pentru ziua de vineri: ambiguitatea comportamentala! 
Sambata, desi este in treisprezece, nu putem vorbi de ghinioane sau o zi fatala. Superstitiile isi au rostul lor dar nu se incadreaza din punct de vedere astrologic la a influenta a doua zi de week-end in rau. Dimpotriva chiar daca asta seara are loc fenomenul de Luna Plina, la orele 21h57 (ora Piatra-Neamt-ului) si mai toata ziua are sa ne influenteze, va trebui sa stim ca rabufnirile emotionale sau agersivitatea verbala vor trebui eliminate din ceea ce numim personalitatea noastra. Daca vom fi mai razvratiti si o cautam cu lumanarea s-ar putea ca superstitiile din ziua de treisprezece sa se indeplineasca unora tineri si nelinistiti. In orice caz in noapte de sambata spre duminica va trebun sa ne temperam pe cat de mult posibil pentru ca predispozitia din punct de vedere astrologic de a nu avea control pe faptele noastre, indiferent de natura acestora se pot reflecta a doua zi la stirile nationale. In orice caz si in relatia de cuplu va trebui sa fim mai rezervati de la discutii care nu isi au rostul.
Cuvantul cehei al zilei de sambata: indispozitia!
Duminica poate fi o zi mult mai complicata din mai toate punctele de vedere. Subtilizarile indiferent de natura lor nu sunt asa de fructuoase. In genere ar fi bine daca am iesi undeva in aer liber, la un gratar, la plimbare sau pur si simplu sa facem miscare. Energia si emotiile negative la care suntem predispusi cu totii duminica le putem elimina prin activitatile in aer liber. Ne vom resimti in planul epuizarii si faptul ca in noapte de sambata spre duminica somnul nu va fi odihnitor isi va pune amprenta asupra noastra. Va trebui sa avem in vedere anumite aspecte importante, pentru ca lucrurile sa nu denatureze in stari conflictuale sau angoase existentiale.
Pentru acest week-end in plan social, agitatia, evenimentele neprevazute si toate intamplarile ciudate le vom vedea cu siguranta luni dimineatza la canalele de stiri. Implicit in Europa, la acest final de saptamana lucrurile se pot complica mult.
Cuvantul cheie pentru ziua de duminica: debusolarea, ve trebui sa evitam.
In orice caz, de-o fi bune de-o fi rele, bucurosi le-om duce toate inainte pentru ca suntem oameni maturi si responsabil! Un week-end placut va doresc tuturora!

IOAN BURCULET

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu