VERSURI...

Persoane interesate

joi, 7 iulie 2011

BUNA DIMINEATA, O ZI BUNA VA DORESC !

O zi buna 29 iunie 

“Priviţi existenţa, cu întreaga ei abundenţă. De ce este nevoie de atât de multe flori în întreaga lume? Trandafirii ar fi fost suficienţi. Existenţa este însă abundentă – milioane şi milioane de păsări, milioane de animale, totul există din abundenţă. Natura nu este ascetică, ea dansează pretutindeni: în valurile oceanului, în zborul păsărilor. Ea cântă peste tot – în vântul care trece prin ramurile pinilor, în ciripitul păsărilor… De ce este nevoie de milioane de sisteme solare, fiecare sistem având milioane de stele? Nu pare să existe niciun motiv care să justifice existenţa lor, în afara faptului că această abundenţă este în însăşi firea existenţei, această bogăţie este însăşi esenţa ei; existenţa nu crede în sărăcie.”
Osho


O zi buna 28 iunie 

“Dorim ca viaţa noastră să fie simplă, sigură şi liniştită şi de aceea problemele sunt tabu. Vrem certitudini şi nu îndoieli, vrem rezultate şi nu experienţe, fără să ne dăm seama însă că numai din îndoieli se pot naşte certitudini şi numai din experienţe – rezultate.”
Carl Gustav Jung




În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii …

… că totul e perfect, Chiar Aici, Chiar Acum. Şi Chiar Aici, Chiar Acum e tot ce există. Uită trecutul. Nu mai există decât în memoria ta. Lasă-l. Şi încetează să îţi mai faci griji despre cum o să te descurci mâine. Viaţa este Chiar Aici, Chiar Acum - fii atent la acest lucru şi totul va fi bine. Îmbrăţisează momentul prezent cu recunoştinţă şi uimire şi te vei transforma în tot ce ai dorit şi aşteptat.
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch ~ www.humanitysteam.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu