VERSURI...

Persoane interesate

marți, 7 iunie 2011

DRAGI PRIETENI DE SUFLET,

MI-A FOST TARE DOR DE VOI, ASA CA ... M-AM GANDIT SA VA OFER O VITAMINA PT SUFLET FRUMOASA...
SA NU UITATI CA VA IUBESC SI CA SUNT TARE FERICITA CA VA STIU ALATURI DE MINE CU SUFLETUL SI GANDURILE VOSTRE BUNE... 


Pastreaza o legatura cu Dumnezeu
 
Blazing Sunset On Mount Rainier
 
„După ce s-au rugat ei, s-a cutremurat locul unde erau adunaţi; toţi s-au umplut de Duhul Sfânt, şi vesteau Cuvântul lui Dumnezeu cu îndrăzneală.” Fapte 4:31
Spre deosebire de mulţi oameni din zilele noastre, credincioşii din biserica primară pentru a experimenta puterea şi lucrarea lui Dumnezeu, nu se bazau pe emoţii.
Aceştia ştiau că pentru a trăi această binecuvântare, este imperativ să păstreze legătura cu Dumnezeu prin rugăciune.
Pentru a trăi această experienţă şi astăzi, trebuie să păstrăm aceiaşi legătură cu Dumneuzeu, aşteptând apoi prin credinţă, ca El să lucreze.
S-ar putea să crezi că pentru situaţiile cu care te confrunţi astăzi, nu mai există nici o posibilitate de scăpare. Iar întrebările pe care le ai, par să nu mai aibă nici un răspuns.
Dacă viaţa ta de familie a început să scârţâie, iar situaţia financiară îţi este tot mai grea, să nu uiţi niciodată că poţi găsi mângâiere, înţelepciune şi putere pentru a trece prin toate acestea doar prin rugăciune.
În momentul în care vei lăsa poverile tale înaintea lui Dumnezeu, cei din jur vor putea deja să vadă în viaţa ta pacea şi liniştea pe care El o va dărui inimii tale. Acesta este şi îndemnul pe care şi-l transmite în această zi, apostolul Pavel când spune:
„Nu vă îngrijoraţi de nimic; ci în orice lucru, aduceţi cererile voastre la cunoştinţa lui Dumnezeu, prin rugăciuni şi cereri, cu mulţumiri. Şi pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, vă va păzi inimile şi gândurile în Hristos Isus.” Fil.4:6-7
Dacă vrei să experimentezi puterea şi prezenţa lui Dumnezeu în viaţa ta, atunci trebuie să ai un timp consistent de rugăciune în fiecare zi. De aceia, cere-I lui Dumnezeu ajutorul, şi fă din rugăciune o prioritate a vieţii tale.

DACĂ DOREŞTI PREZENŢA ŞI PUTEREA LUI DUMNEZEU LA LUCRU ÎN VIAŢA TA, ATUNCI PĂSTREAZA O LEGĂTURA ZILNICĂ CU DUMNEZEU, PRIN RUGĂCIUNE!
 
O zi buna 11 ianuarie
 
Gandul pozitiv al zilei:
 
Încep ziua recunoscător pentru o nouă şansă de a da expresie frumuseţii mele interioare.
 
In aceasta zi din viata ta, cred ca Dumnezeu ar vrea sa stii:
 
…că bunătatea este una din părţile tale frumoase, însă generozitatea ta te face să străluceşti cu adevărat. Una este să fii bun, şi tu aşa şi eşti, însă e cu totul altceva să fii de asemenea generos fără rezerve: cu timpul tău, cu talentul şi energia ta, cu dorinţa de “a fi acolo” pentru ceilalţi, şi da, cu banii tăi. Eşti o persoană generoasă, şi aceasta duce bunătatea la un nou nivel. Fii fericit conştientizând acest lucru.
Neale Donald Walsch
 
Citatul zilei:
 
Ion Agarbiceanu “Omul nu e cum s-arata, ci cum simte.”
 
Bancul zilei:
 
CUM GÂNDEŞTE UN GREIERE (…şi nu numai el)?
M-am trezit luni şi m-am gândit marţi să mă duc miercuri la muncă… Da` când am văzut joi că vine vineri am zis ce dracu să caut sâmbăta la muncă… când duminica e zi liberă! 

CU MULT DRAG PT VOI, GABYTZA  
 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu