VERSURI...

Persoane interesate

vineri, 24 iunie 2011

BUNA DIMINEATA !

Upload images


În dragoste nu este frică; ci dragostea desăvârşită izgoneşte frica; pentru că frica are cu ea pedeapsa; şi cine se teme, n-a ajuns desăvârşit în dragoste.” I Ioan 4:18
În cartea sa: „Stând pe promisiuni ori pe premize”, James Moore a povestit o întâmplare deosebită trăita de Bennet Cerf, un autor şi un publicist respectat. Într-o seară acesta a fost invitat de televiziunea NBC, să participe în cadrul unei emisiuni intitulată: “Conversa’ie liberă”.
Producătorul acelei emisiuni şi-a propus să aloce cele 30 de minute ale emisiunii pentru a găsi răspuns la întrebarea: „Care este lucrul de care oamenii se tem cel mai mult astăzi?”
În timpul emisiunii, cei invitaţi la acel talk-show au discutat despre tot felul de factori şi fenomene care îi înfricoşează pe oameni. După mai multe intervenţii, cei din platou au ajuns la un consens acceptând că ceea ce produce oamenilor cea mai mare teamă, este un posibil atac nuclear!
Când moderatorul emisiunii se pregătea să anunţe această concluzie şi-a dat seama că Bennett Cerf n-a spus nici un cuvânt în toată emisiunea, şi l-a întrebat dacă este de aceiaşi părere cu ceilaţi invitaţi.
Când i s-a dat cuvântul, Cerf a început să vorbescă cu o voce caldă, spunând moderatorului: ”n-am intervenit în discuţia purtată de ceilalţi invitaţi, pentru că eu sunt de o altă părere. Pentru mine factorul care mă înfricoşează cel mai mult este „teama de a nu mai fi iubit, pentru că numai dragostea izgoneşte frica!”
După aceasta mărturisire, Cerf a continuat spunând că atunci când dragostea încetează, toţi ceilalţi factori, provoacă frica. După intervenţia lui, emisiunea s-a încheiat cu o chemare la dragoste, subliniindu-se că numai acolo unde este o dragoste adevărată, nu mai este nici un motiv de teamă.
IUBEŞTE SINCER ŞI NU VEI MAI AVEA NICI UN MOTIV DE TEAMĂ!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu